- SoMe MANAGEMENT -


Står du med et brand, et firma eller en ide, 

som du skal have formidlet ud på diverse platforme 

og have skabt en visuel identitet til?Sociale medier er den nye måde at reklamere sig selv på og nå sine kunder og/eller målgruppe.

Men hvordan når du din målgruppe og opnår dine mål?

 

Dette vil Rockmoor Films gerne hjælpe dig med. Med vores erfaring kan vi få dit virke eller virksomhed til at nå nye højder og blomstre på de sociale medier. 

 

Vi vil polerer dine strategier og producere content, som vil fange dine følgere/kunders opmærsomhed og give dig din fortjente plads i feedet. 

 

 

Rockmoor Films administrerer content til flere sociale profiler:

 

Videoproduktion:

– Reels til Instagram og Facebook

– Video eller fotografering til annoncer 

– Præsentations- og explainer videoer

 

 

Fotografering:

– Portrætter af medarbejdere

– Fotografering af events
– Stock footage 

– Reklame 

 

 

Ved at vælge ét selskab til at producere dit content, vil forsikre dit brand en rød tråd og gennemført udtryk til dine platforme. Dette styrker din vision og mission for dit virke eller firma.

CASES

Coming soon
Coming soon


Ofte stillede spørgsmål

“Jeg vil gerne nå længere ud på de sociale medier. Hvordan kommer jeg det?”

For at kunne komme ud over ‘scenekanten’ på de diverse platforme, skal man have kendskab til deres værktøjer, muligheder og puls. Den anden faktor er at finde sin røde tråd i både oplæg, posts, reels etc. Det er vigtigt at dit image er sammenhængende og fængende. 

“Hvordan finder jeg ‘mit image’ eller visuelle identitet?

Fremgangsmåden for os er at tage et møde, hvor vi vil gennemgå din praksis og ønsker. Derefter vil vi pitche dig en ide eller to, på både look og feed, og i et tæt samarbejde vil vi derefter finde den rigtige vej og visuelle stil til dig. 

“Hvad koster det at få jeres hjælp?”

Vi kører ikke med faste priser, men vurderer fra projekt til projekt, hvad der ligger i af timer og arbejde, for at opnå det i ønsker. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi kan se hinanden an og finde en løsning der er skræddersyet til jer, jeres brand og jeres budget.